Εταιρειες
 
Καλαθι
0 αντικείμενα
 

THE LAST DRIVE - Blood nirvana

THE LAST DRIVE - Blood nirvana
Kλικ για μεγένθυση
Τιμή: 18.00€
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμα
Μοντέλο: Vinyl LP
Εταιρεία: Labyrinth of Thoughts
Μέσος όρος βαθμολογίας: Δεν είναι βαθμολογημένο

1 τελευταία κόπια διαθέσιμη!

To 1990 ήταν η χρονιά που βρήκε την ελληνική ανεξάρτητη σκηνή στο σημείο της απόλυτης ακμής της. Γεγονός καθόλου τυχαίο καθώς η πρώτη γενιά ανθρώπων που μεγάλωσε σε μια χώρα που για πρώτη φορά είχε βασικούς δημοκρατικούς κανόνες, είχε φτάσει στην ενηλικίωσή της. Ένα μη ελεγχόμενο και καθόλου χειραγωγήσιμο, μουσικό κίνημα ήταν σε πλήρη εξέλιξη.

Μία από τις μπάντες που στάθηκαν στην αιχμή αυτού, ήταν φυσικά οι The Last Drive. Έχοντας ήδη κυκλοφορήσει 2 albums, ένα EP και ένα single είχαν καταφέρει να δημιουργήσουν το δικό τους πιστό πυρήνα ακροατών. Αποφασίζουν να μην επαναλάβουν τον εαυτό τους και να ηχογραφήσουν το εκρηκτικό Blood Nirvana, έναν δίσκο που μουσικά ξέφευγε από τα στενά μουσικά όρια του garage. Πιο σκληρός και γρήγορος από τα προηγούμενα albums της μπάντας, περιείχε κομμάτια όπως τα Overloaded, Desert rose, The bad roads, Cool spine, μεταξύ άλλων, που συνεχίζουν να αποτελούν ακόμα και σήμερα σημεία αναφοράς στα live τους.

Oι Labyrinth of thoughts records και The Lab records επανακυκλοφορούν το Blood Nirvana σε 500 αντίτυπα, όλα σε μαύρο χρώμα.

Με νέο mastering.

Για πρώτη φορά σε βινύλιο 180gr.

Με νέο ένθετο, που περιέχει ανέκδοτες φωτογραφίες.

Overloaded video: https://youtu.be/tdVMvr3hRDc

Γράψτε σχόλιο
Το όνομά σας:


Το σχόλιο σας: Σημείωση: HTML δεν είναι μεταφρασμένο!

Βαθμολογία: Κακό            Καλό

Enter the code in the box below:

Δεν υπάρχουν επιπλέον φωτογραφίες για αυτό το προϊόν.